Zuiderkempen HN viert dit weekend zijn gouden jubileum in het basket. De club die HBBC de titel afsnoepte doet dit zaterdag met een feestelijke optocht door Hulshout.

Op 21 april 2012 vieren we onze mooie club en daar willen we natuurlijk allemaal bij zijn.

We vertrekken met een heuse optocht, te voet (we zijn tenslotte alleemaal sporters), vanaf de gemeentelijke basisschool in D'Enneke, Grote Baan 332 in Hulshout, via het Vital Celenplein, waar het allemaal begon en we op 21 april een heus basket terrein ter onzer beschikking hebben, verder naar de sporthal in Hulshout.

Een feestelijke optocht met toeters en bellen, waar we de kampioenen (miniemen meisjes, AVVV Noorderwijk en Heren 1) met een heus omgebouwde opligger zullen vervoeren.
Elk team mag zijn thema kiezen, zijn out-fit , zijn creativiteit laten bot vieren, indien geen thema, geen nood, dan worden ze verwacht in hun basketbal out-fit.

Schminkers zullen vanaf 15.00u aanwezig zijn aan gemeenteschool, om ze een clubkleurtje mee te geven.
Teambegeleiders worden verwacht mee op te stappen en zullen een fluo hesje ter beschikking krijgen, vermits we onder politie en fanfare begeleiding zullen optrekken.

Vanaf 18.00u start er een receptie en zal er annimatie zijn voor de kleinsten en minder kleinsten (surprise)
Vanaf 19.30u zal de gala show van start gaan, met huldigingen, muzikale optredens, team acts en veel meer!!
Iets voor 22.00u is het tijd voor de groepsfoto en vanaf 22.00u is het party time met een live optreden (surprise) en rond 24.00u nemen de DJ's het over, drie in totaal, voor ieders wat.
Einde 03.00u, afzakken kan dan nog verder in cafetaria, die simultaan met zaal zal gebruikt worden

Dus beste teambegeleiders, spreek alvast af met de trainers en de teams, hoe jullie van de partij zullen zijn.
Laat ons er samen een mooie jubileum -en geboorteviering van maken, breng alvast jullie vrienden en familie mee, iedereen is welkom.

Onze vrienden van de turnkring "Altis" verzorgen die avond de catering, drank en eten, tegen democratische prijzen, receptie van 18.00u-19.30u is natuurlijk gratis.

Vriendelijke groeten, in naam van het ganse clubbestuur, Bert Delsard